Bertus Kroon vertegenwoordigt Italiaans merk Cipollini

Bertus Kroon vertegenwoordigt Italiaans merk Cipollini

Bertus Kroon is de nieuwe agent in Nederland van de fietsen van Cipollini. Hij werkte al samen met Storck en breidt nu zijn netwerk uit met het Italiaanse topmerk.

Bertus Kroon komt uit Anna Paulowna en werkte jarenlang als Sales Manager, na zijn carrière als sportfietser. Hij was onder andere actief voor Van Buuren en Co en Juncker Bike Parts. Ook was hij 9 jaar werkzaam als eigenaar van zijn bedrijf Cyclusief. Een paar jaar geleden nam hij New Carbon Repairs in Enkhuizen over.

Zichtbaarheid Cipollini in Nederland vergroten

Nu gaat Kroon samenwerken met het bekende merk Cipollini en wordt zo de agent van dit premium merk voor Nederland. De naam van het fietsmerk komt van Mario Cipollini, voormalig Italiaans profwielrenner en bekend van zijn sprintkwaliteiten. Carlo Guardamagna, International Sales Manager bij Cipollini, is enthousiast over Bertus Kroon: “Dit is een geweldige kans om te groeien met ons merk in Nederland. Wij zijn er zeker van dat we met Bertus Kroon de zichtbaarheid van het merk Cipollini in jullie land kunnen vergroten.”