Nieuw bij Juncker Bike Parts: Polaroid brillen

Nieuw bij Juncker Bike Parts: Polaroid brillen

Polaroid bestaat sinds 1937 en is de uitvinder van gepolariseerde glazen. Polariserende glazen bieden een gevoel van comfort op wegen met veel schaduw of op een nat wegdek waarbij je anders zou worden verblind door de zon. De brillen van Polaroid zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts.

Het assortiment van Polaroid bestaat uit uit verschillende stijlvolle monturen. De UV-filtering in de brillen zorgt voor een goede bescherming van de ogen.

Sportieve brillen

Het materiaal van de sportieve brillen van Polaroid is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en transpiratie. De gepolariseerde lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.

Functionele overzetbril

Met de overzetbril wordt een standaard bril in een handomdraai een zonnebril. De brillen draag je namelijk over elkaar. De gepolariseerde lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Omdat de bril over een bril op sterkte wordt gedragen is het voordeliger dan een zonnebril op sterkte. “Wij zijn blij dat we de samenwerking met Polaroid mogen aankondigen. Door het aanbieden van de kwalitatieve en betaalbare zonnebrillen kunnen wij, samen met de retailers, de sportieve fietser voorzien van meer comfort en bescherming tijdens de fietsritten”, aldus Brand Manager Anton Nijhuis van Juncker Bike Parts.