Jack Brandsen vertrekt bij Bafang

Jack Brandsen vertrekt bij Bafang

Na zes jaar aan het roer te hebben gestaan van het Europese hoofdkantoor van Bafang in Wijchen, gaat Jack Brandsen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Sinds zijn aantreden vervijfvoudigde de Europese omzet van de fabrikant.

General Manager Europe Jack Brandsen verlaat Bafang op 31 maart aanstaande. Hij trad in 2014 in dienst bij Bafang Electric Motor Science-Technology, waar hij bouwde aan een sterk team van service-, verkoop- en administratiespecialisten. Onder zijn leiding groeide het klantenbestand van het bedrijf en de omzet flink.

Na jaren van bouwen nu een nieuwe uitdaging

Brandsen: “Ik ben iemand die graag een organisatie opbouwt en dat is precies wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. En hoewel je nooit klaar bent, is het nu een goed moment voor mij om te vertrekken en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Binnen die nieuwe uitdaging wil ik wal graag actief blijven in de fietsindustrie. Deze markt spreekt mij enorm aan. Ik heb bovendien veel ervaring opgedaan en binnen de branche een goed netwerk ontwikkeld.”

Hardwerkend bedrijf met innovatief technologieteam

Jack Brandsen vertelt veel respect te hebben voor Bafang. “Het is een hardwerkend bedrijf met een uitstekend management en innovatief technologieteam. Dat karakter resulteerde erin dat we in Europa in zes jaar tijd een vervijfvoudiging van de omzet konden realiseren. Ik ben er dankbaar voor dat ik de gelegenheid heb gehad met en voor Bafang te werken en wens het team het allerbeste voor de toekomst.”


Deze artikelen over Bafang vind je vast ook interessant: