Bezoek online de internationale fietsbeurs in Taipei

Bezoek online de internationale fietsbeurs in Taipei

De Taiwanese organisatie TAITRA heeft vandaag besloten de fysieke beurs van de Taipei Cycle show tot nader order uit te stellen. Er vindt wel een online versie plaats: deze is te bezoeken tussen woensdag 3 en woensdag 31 maart 2021. Dus wil je ook eens een kijkje nemen op deze beursvloer, grijp dan je kans.

Taipei Cycle zou dit jaar de eerste ‘hybride’ show in de branche worden met een fysieke én online beurs. Organisator TAITRA heeft nu toch moeten besluiten de fysieke show uit te stellen vanwege bezorgdheid over de verspreiding van COVID-19. Vorig jaar was de jaarlijkse beurs Taipei Cycle de eerste show in de branche die vanwege de COVID-19-uitbraak moest worden verzet.

Digitale versie van Taipei Cycle Show

Aan deze eerste digitale versie van de beurs zullen 242 exposanten uit 24 landen deelnemen, waaronder merken als SRAM, Shimano, Merida en Giant. Taipei Cycle Online is mogelijk gemaakt door een digitale transformatie van de show, met online diensten en strategieën om business tussen exposanten en internationale kopers mogelijk te maken. Het concept bevat virtuele cabines, online vergaderingen en online rondleidingen. Ook vinden er meerdere activiteiten plaats zoals online persconferenties, inkoopvergaderingen, forums en videolanceringen.

Het artikel gaat verder na de foto.

Video: eerste indruk van de digitale beurs

Weten wat je te wachten staat als je de beurs in Taiwan digitaal gaat bezoeken? In deze video krijg je een indruk hoe de online beurs eruit gaat zien.

Over TAITRA

Het online evenement begint op woensdag 3 maart 2021. Organisator van de beurs is TAITRA, de Taiwanese Raad voor Buitenlandse Handelsbevordering. TAITRA ondersteunt Taiwanese bedrijven en producenten bij het versterken van hun internationale concurrentievermogen en het overwinnen van uitdagingen die zij ondervinden in buitenlandse markten.