Finale verkiezing maandagavond live te volgen

Aanstaande maandagavond 28 september wordt om 18.30 uur de finale van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar gehouden. Je beleeft hem live mee via de link www.tweewieler.nl/verkiezing
Delen:

Wie wordt de opvolger van Jansen2wielers en mag zich een jaar lang Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 noemen? Maandagavond 28 september aanstaande wordt het bekend tijdens een live-uitzending die iedereen mee kan beleven op de eigen pc, laptop, tablet of telefoon. De link naar de verkiezing is www.tweewieler.nl/verkiezing

Inloggen op tweewieler.nl/verkiezing

Om de verkiezing live mee te maken log je in op www.tweewieler.nl/verkiezing. LET OP: om toegang te krijgen moet je even je voor- en achternaam, mailadres en een password (dat wordt ook automatisch gemaakt) invullen. Je kunt je nu al aanmelden, je hoeft niet te wachten tot maandagavond.

Van 6 regiowinnaars naar 1 finalist

De eindstrijd gaat tussen de regiowinnaars FietsXXL uit Ter Apel, Bike Totaal Wolters uit Klarenbeek, Maxstein Tweewielers uit Ede, De Mooij Fietsen uit Bergen op Zoom, Dekkers Tweewielers uit Wanssum en Consentec uit het Vlaamse Pelt.
In de uitzending worden de 6 regiowinnaars voorgesteld in speciaal voor de finale gemaakte video’s. Vervolgens wordt vanuit de studio een live-verbinding gemaakt met de winkels om de stemming en de spanning te peilen. Als kijker maak je de ontknoping en de bekendmaking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 vervolgens live mee.

3 Awards voor genomineerden

Onderdeel van de live-uitzending is ook de uitreiking van speciale Awards voor het meest klantvriendelijke bedrijf, het bedrijf dat de beste online performance leverde en de winkel die van de coronacrisis een kans maakte. De Awards worden verdeeld onder de 20 voor de verkiezing genomineerde bedrijven.


Live-uitzending FINALE Tweewielerwinkel van het Jaar 2020


Hoofdpartner

Partner