Serieuze update voor modellen van Early Rider

De modellen van Early Rider hebben voor 2020 een serieuze update gekregen. De bikes voor startende fietsers zijn nu grofweg te verdelen in twee segmenten: Runners en Pedals. De 'Runners' zijn de welbekende loopfietsjes, en met de 'Pedals' leren kinderen voor het eerst echt fietsen.
Delen:

De gehele lijn van EarlyRider is verder verdeeld in bikes voor Street/Trail, Urban Life/Off the beaten en Track/Bike Park. Binnen alle segmenten zijn er bikes voor beginners tot circa 12 jaar.

Charger 12″ en Big Foot 12″

De nieuwe Big Foot is voor wel hele stoere kids die nu al graag offroad gaan

Loopfietsjes dus, voor de echte stoere kids. De nieuwe Big Foot is voor wel hele stoere kids die nu al graag offroad gaan. Het model heeft serieuze grippy banden, maar is nog steeds lichtgewicht door het alu frame.
De Charger is weer meer geschikt om in een buurtje op de stoep te oefenen en een stukje te sprinten. Beiden hebben een prima bike handling omdat alu fietsen lekker licht zijn.

Seeker: kleine bike met veel karakter

Seeker: kleine bike met veel karakter

De Seeker is gemaakt voor avontuur. Het is met zijn 5,6 kg de lichtste, meest capabele 14″ mini trail bike. De bike biedt super controle en grip, zelfs met natte of losse ondergrond, dankzij de 2.25 inch Vee tires.
De Seeker is ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk door de riemaandrijving en topkwaliteit sealed lagers in hub, bottombracket en pedalen.

Kleinere broer van de Belter

De Belter is vanaf 2020 verkrijgbaar in een kleinere 14" uitvoering

De Belter is vanaf 2020 verkrijgbaar in een kleinere 14″ uitvoering. Deze superlichte, alu kinderfiets is de perfecte maat voor 3-5 jarigen.
Voor veel kinderen is de 14″ de eerste échte fiets. De fiets is uitgerust om het leren fietsen gemakkelijker te maken met: lichtgewicht pedalen, grippy 2 inch banden en riemaandrijving.

Trailvreters

De Hellion is een van de stoerdere bikes van Early Rider
De Hellion is een van de stoerdere bikes van Early Rider, die het voor jonge schredders mogelijk maakt de eerste stappen op een MTB-trail te zetten. En is niet alleen meer in 20“ en 24“ verkrijgbaar, maar heeft nu ook een kleiner broertje van 16“.
De aanpassingen aan het model zijn vooral terug te zien in de ‘cockpit’: de met Ritchey afgemonteerde fiets biedt hier meer ruimte en dus meer veiligheid. En er is gekozen voor de betrouwbaarheid van hydraulische Promax-schijfremmen. Ook heeft het alu frame een geleider voor dropper-zadelpennen gekregen en biedt het frame meer ruimte voor bredere banden.

Nieuw zijn ook de klassiek ogende Vee Rubber Skinwalls die het geheel een compleet updated look geven.

Dit artikel is gesponsord door Cosmic Sports.