Handsfree bellen op fiets of e-bike met COMPIT

Wie belt, is er met zijn hoofd niet volledig bij. Dat geldt ook tijdens het fietsen. Als je dan ook nog met één hand fietst, wordt het echt gevaarlijk. Daarom ontwikkelde SKS Germany COMPIT: een intelligente smartphonehouder waarmee je handsfree kunt communiceren en navigeren. Inclusief inductieladen en NFC-chip. Ontdek hoe het werkt, bekijk de video.

COMPIT is er dus voor de smartphone. Die plaats je in een passende harde cover en draai je met een solide bajonetsluiting op de al even solide stuurhouder.  Voor vrijwel elk merk en type smartphone is het leverbaar; er is ook een universele cover die op alle bestaande (harde) covers te bevestigen valt. De gebruiker bepaalt zelf of de smartphone horizontaal of verticaal geplaatst wordt. De invalshoek is precies in te stellen zodat het scherm altijd goed leesbaar is.

Powerbank met draadloos inductieladen én NFC

Wie tijdens het fietsen de accu van de smartphone wil voeden, kiest voor de COMPIT powerbank: de +COM/UNIT. Deze laadt de accu van de mobiel automatisch draadloos bij en maakt zo lange dagtochten met tien uur navigeren en bellen, appen en/of surfen mogelijk. In deze powerbank zit ook een NFC-chip, die zelfstandig contact maakt met de mobiel.

De fietser draait de smartphone op de houder en direct wordt bijvoorbeeld de SKS MYBIKE app opgestart, met vele handige functies voor het fietsen. Is de smartphone niet geschikt voor inductieladen? Dan is er een laadkabeltje leverbaar. Tip: je kunt de +COM/UNIT eenvoudig van de houder halen en ook als losse powerbank gebruiken.

Speciaal voor e-bikes

Het bedrijf heeft ook een smartphonehouder die specifiek voor e-bikes is ontwikkeld: COMPIT/E. Deze houder is specifiek afgestemd op e-bikes met Bosch Intuvia/Nyon displays. Ook hier is er de keuze om COMPIT te voorzien van de +COM/UNIT, die dan verbonden is met de accu van de e-bike.

Lichtadapter

Standaard bij elke COMPIT smartphonehouder is een adapter meegeleverd, waarmee een voorlamp kan worden bevestigd.

Action-cam

Wil een gebruiker tijdens het fietsen video-opnames maken? Optioneel is er een speciale adapter voor een action-cam.

Bidonhouder

Nieuw is een adapter voor een bidonhouder. Deze kan dus aan de COMPIT smartphonehouder gemonteerd worden. Ideaal voor e-bikes die vaak geen voorziening hebben voor een bidonhouder. De adapter wordt met de welbekende VELOCAGE bidonhouder geleverd.

Video

Meer comfort, meer power, meer vrijheid voor de fietser. In deze video zie je alles over de nieuwe smartphone-houder.

Prijzen

  • COMPIT                 29,99 euro
  • COMPIT +             79,99 euro (incl. + COM / UNIT)
  • COMPIT/E          29,99 euro
  • COMPIT/E +       84,99 euro (incl. + COM / UNIT)
  • + COM/UNIT      59,99 euro
  • Cover voor mobiele telefoon 9,99 euro
  • Universele adapter 9,99 euro
  • COM/CAGE VELO bidonhouder 14,99 euro
  • versie voor e-bikes met Bosch Intuvia/Nyon – vanaf 39,98 euro.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany.

Dit vind je misschien ook interessant