Early Rider on tour

Early Rider on tour

Early Rider gaat on tour door Nederland; onder andere met hun welbekende 12" en 14" Runner bikes, de loopfietsen voor de allerkleinsten. De aluminium stadsfietsjes en stoere mini-trailbikes zijn een fijne opstap naar het echte werk: fietsen zonder zijwieltjes! En ook daar heeft Early Rider kaas van gegeten.

Voor alle Early Rider modellen (wielmaat 12” tot 24”) geldt dat ze erg licht zijn in vergelijking tot kinderfietsen van de concurrent.

Ook qua kwaliteit van onderdelen laten ze veel merken kinderfietsen achter zich, denk bijvoorbeeld aan de onderhoudsvriendelijke beltdrive, v-brakes of schijfremmen en Ritchy-afmontage.

Fietsevents

De kinderfietsen waren al bij de betere dealer te bekijken en uit te proberen, maar deze zomer staan ze ook bij diverse fietsevents in heel Nederland. Hier bieden ze loopfietsraces met mini-obstakels, met een snufje sportiviteit en vooral veel gezelligheid onder begeleiding van de pro’s van Cycle Fun Productions.

De data van de fietsevents:

  • 30 mei - RijnWaalPad festival, Nijmegen
  • 12 juni – Buitenspeeldag, Amsterdam (speelplein Goudsebloem)
  • 16 juni - Ronde van de Westerstraat, Amsterdam

Houd de Facebookpagina Cosmic Sports in de gaten voor meer nieuws en weetjes over de loopfietswedstrijden. Early Rider is in de Benelux te verkrijgen via Cosmic Sports.

Dit artikel is gesponsord door Cosmic Sports