De unieke USP’s van Cortina

Om Cortina fietsen nog meer te onderscheiden van andere fietsmodellen is het product management-team van Cortina continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe, unieke onderdelen voor op de fietsen.

Sponsored content door Kruitbosch
Zo werd in 2017 al de Cortina Amsterdam koplamp uitgebracht. Een krachtige lamp met maar liefst 18 lux en 40 lumen en daarmee al snel 4x sterker dan vergelijkbare lampen. Dit jaar heeft deze lamp bovendien de strenge keuring van het Duitse StVZO doorstaan en het felbegeerde K-keurmerk verworven. De Cortina Amsterdam is op de meeste Cortina transportfietsen terug te vinden.

Cortina Dakar-grips

Ook de Cortina Dakar-grips zijn in de 2018-collectie op steeds meer Cortina-fietsen terug te vinden en verkrijgbaar in de kleuren Black en Brown.

Cortina buitenbanden

Daarnaast bedacht Cortina buitenbanden die qua design en kleur perfect passen bij het ontwerp van de fietsen. Deze Cortina Canberra buitenbanden zijn super veilig, hebben een breakerlaag, extra veel grip en zijn geschikt voor alle weertypen. De banden hebben een opvallend patroon en zijn een extra eyecatcher voor de toch al uitgesproken Cortina-fietsen!