Cosmic biedt minimalistische verlichting

Cosmic biedt minimalistische verlichting

Knog, bekend van hun fietsverlichting, zoekt altijd naar de ultieme combinatie van design en functionaliteit. Hun sloten, lampjes en fietsbellen zijn altijd herkenbaar: een goed doordacht product, duurzaam, mooie materialen en verpakt in een verfijnd design.

Goed doordacht is bijvoorbeeld het USB-oplaadsysteem, geïntegreerd in vrijwel alle Knog-lampjes. De fietslampen zijn daardoor duurzamer en simpel en vlot oplaadbaar zonder batterijen of kabeltje.

Fietsverlichting met een kick

Nieuw van Knog zijn de Plugger-koplamp en -achterlamp, easy-to-use lampen met een kick! Met maar liefst 350 lumen in het voorlicht en 10 lumen achter. Ze zijn waterdicht, gemakkelijk te monteren en weer mee te nemen. In de pulse stand gaat de Plugger wel 5 uur mee.

330 graden zichtbaarheid

Veiligheid begint bij een deugdelijke fiets, én bij goede fietsverlichting. Uitgangspunt van het ontwerp van de Cobber is precies dat: maximale zichtbaarheid. ’s Nachts, maar ook overdag. De ronde vorm van de Knog Cobber creëert maximale zichtbaarheid: een bereik van 330°. Zo ben je op de fiets ook vanaf de zijkant duidelijk zichtbaar. De krachtige LEDs zijn instelbaar via een slimme app en oplaadbaar via USB-poort. Dus nooit meer gedoe met lege batterijen, want je laadt ze zo weer op. Thuis of onderweg, met een powerbank.
Door het ronde ontwerp past de lamp op alle mogelijke fietsen: van MTB tot aero shaped wielrenfiets.

PWR voor onderweg

Road, offroad, touring of juist ’s nachts: Voor iedere rit is er een passende PWR-lamp. De modulaire PWR is daarnaast een multi-inzetbare tool voor je bike en functioneert ook als powerbank.

Award minimalistische +

'Zet de PLUS op je stuur. Plus op je zadelpen. Plus op je stem. Plus op je helm. Plus aan je t-shirt. Plus aan je rugzak. Plus...' Met een naam (+) zó minimalistisch, verwacht je geen groot product. Met zijn 12 gram is de Knog-PLUS  inderdaad klein, maar sterk in zijn eenvoud. Ook is de kracht van deze lightweight fietslamp niet te onderschatten, met 40 lumen in de voorlamp en 20 in het achterlicht. De lamp gaat circa 40 uren mee en is daarna weer op te laden via USB.
Met een slimme bevestiging is de lamp tevens aan van alles te bevestigen: helm, stuur, tas, schoenen en meer. Niet voor niets kreeg deze multi-inzetbare fietslamp eerder al de Eurobike Award voor meest vernieuwende accessoire.

Dit artikel is gesponsord door Cosmic Sports