nieuws

Peugeot Kisbee nu volledig aan te kleden

Winkel 655

Peugeot Kisbee nu volledig aan te kleden

Importeur Moteo uit Ede heeft het aantal accessoires van het best verkochte model van Peugeot, de Peugeot Kisbee, uitgebreid met een sierbeugelset, een smoked windscherm, een grill set voor de lampen en een klapdrager.

Volgens Moteo was de klapdrager op de Peugeot Kisbee niet perfect. De duopassagier zat te dicht bij de bestuurder en wanneer het rugkussen gemonteerd was ging de buddyseat moeilijk open. Dat is nu verbeterd. Bij de klapdrager staan de montagepunten nu beter tegenover de boutgaten.

Nieuwe sierbeugelset

De nieuwe sierbeugelset is eenvoudig te monteren en goed te combineren met de Kisbee Black Pack dat bestaat uit een smoked windscherm en de klapdrager. Er is gekozen voor een glaszwarte laklaag om oxidatie zoveel mogelijk tegen te gaan en de gevoeligheid van beschadigen te verkleinen. Moteo heeft voor de dealers een montagehandleiding geplaatst op Youtube.

De tekst loopt verder na de video.

Terug in het assortiment

Verder nam Moteo de Kisbee light grill set voor het voor- en achterlicht terug in het assortiment. Met deze set ziet de verlichting er nog stoerder uit.
Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen via adios.

Meer gemotoriseerd nieuws

Scooterdealer moet meebewegen naar elektrisch
E-scooter komt er nu echt aan

 

Reageer op dit artikel