nieuws

Slimme fietsaccessoires van Wahoo bij 2moso

Winkel 244

2moso levert slimme fietsaccessoires van het Amerikaanse Wahoo Fitness. Op de komende Vélovak kun je kennismaken met de apps, sensoren en apparaten voor fietsers, hardlopers en fitnessliefhebbers.

Slimme fietsaccessoires van Wahoo bij 2moso

Benelux-distributeur 2moso heeft innovatieve en exclusieve fietsaccessoires voor mobiele elektronica. Een van de 2moso merken is Wahoo Fitness. Vanuit Atlanta heeft Wahoo Fitness een volledig ecosysteem ontwikkelt van apps, sensoren en apparaten voor fietsers, hardlopers, en fitnessenthousiastelingen.

Smartphone connected fietscomputers

Wahoo’s lijn van Bluetooth Smart & Ant+ producten bevat onder andere de KICKR-lijn indoor fietstrainers. Daarnaast is er de ELEMNT lijn, met ’s werelds eerste smartphone connected fietscomputers. Ook levert Wahoo de TICKR lijn, met hartslagbanden.

De KICKR HEADWIND reageert op de intensiteit van je inspanning om de meest optimale koeling te bieden. Hoe harder je werkt, hoe meer hij koelt. De Wahoo KICKR CLIMB is ontworpen om elke indoorrit naar een hoger niveau te tillen door fysieke veranderingen toe te voegen.

Vélovak is inkoopmoment

De data van de beurs, van zondag 9 september tot en met dinsdag 11 september, vormen een mooie aftrap als inkoopmoment voor het nieuwe seizoen. “De retail kan deze gelegenheid gebruiken om te netwerken, zich te oriënteren voor het komende seizoen, nieuwe merken te zoeken en de handel met de bestaande merken uit te breiden”, benadrukt initiatiefnemer Will Scheper. E-bike merken die op Vélovak te zien zullen zijn: Elby, Huyser, Freebike, Ebike Das Original (Ebike Factory), Oxford, VSF Manufaktur, Trenergy, Keola en Van Dijk.

Alles voor de vakhandel in 1 platform

De beurs biedt op alle vlakken van de fietsenbusiness relevante inhoud. Voor fietsen een breed aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mtb’s. Verder onderdelen en accessoires, kleding, en sportvoeding. Voor de werkplaats is er aanbod in gereedschap, werkplaatsinrichting en kleinmateriaal. Aanvullende retailservices zijn er in de vorm van verzekeringen, winkelautomatisering en technische trainingen.

Uitje voor het hele team

Bezoekers aan Vélovak kunnen zich gratis inschrijven. Om verzekerd te zijn van de professional als bezoeker, moeten bezoekers een KvK-nummer bij hun aanmelding invoeren om zich te registeren. Beursmanager Mascha de Bruin: “Je kunt dus je hele team meenemen, inclusief de parttimers en hulpkrachten. Een leuk uitje voor het hele team, gezellig en met inhoud.” Hebt u zich nog niet vooraf geregistreerd, dan kan dit ook nog op de dag van bezoek bij de receptie van Evenementenhal Gorinchem.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel