nieuws

VIDEO Vittoria presenteert nieuwe mtb insert Air-liner

Winkel 2036

VIDEO Vittoria presenteert nieuwe mtb insert Air-liner
Foto Vittoria

Vittoria brengt de Air-Liner op de markt. Dit is een buis van schuim voor in een tubeless mtb band, speciaal ontworpen om de velg te beschermen, de grip te vergroten en lekke banden te voorkomen.

De buis is gemaakt van een nieuw soort polymeer. De Air-Liner is ontworpen voor alle mtb disciplines en verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Air-Liner kan zowel op standaard wielen als tubeless wielen gebruikt worden, met tubeless banden en met elk soort vloeistof.

Meer grip met Vittoria Air-Liner

Bovendien past de Air-Liner op elk type ventiel voor tubeless. Volgens Vittoria heeft de fietser met de Air-Liner meer grip, zowel bij klimmen als bij dalen. Het absorbeert hoogfrequente trillingen waardoor het comfort toeneemt. Het gewicht van de Air-Liner varieert van 160 g tot 220 g afhankelijk van de grootte, en de levenscyclus van het product is 2.000 uur onder normale omstandigheden.

Bekijk de montagevideo

Reageer op dit artikel