nieuws

Inbraak bij kantoor Specialized in ’s-Heerenberg

Winkel 1757

Inbraak bij kantoor Specialized in ’s-Heerenberg

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken bij het kantoor van Specialized aan de Zeddamseweg in ‘s-Heerenberg. Bij de inbraak werden twee fietsen meegenomen. De inbraak vond ’s nachts rond 3 uur plaats.

Op camerabeelden is te zien dat rond 2.50 uur een persoon het pand is binnengekomen en twee dure fietsen heeft meegenomen. Volgens de politie droeg de verdachte gezichtsbedekking.

Op zoek naar getuigen van de inbraak

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar een fietser die op het moment van de inbraak langs het pand aan de Zeddamseweg fietste. Deze persoon zou een belangrijke getuige kunnen zijn. De politie doet via social media een oproep naar deze getuige. In dit bericht wordt gesproken over inbraak bij een fietsspeciaalzaak, maar dat klopt niet. De inbraak was bij het kantoor van Specialized.

Reageer op dit artikel