nieuws

KCU biedt crossretail van i-Aspect

Retailing

KCU biedt crossretail van i-Aspect
Op het KCU Bike Event introduceert Kruitbosch Cycle Universe de nieuwe fietscollecties en collecties onderdelen & accessoires, en dit jaar ook het nieuwe crossretail product van internetbureau i-Aspect.

Op het KCU Bike Event toont internetbureau i-Aspect een nieuw crossretail product voor de tweewielerbranche. Kruitbosch Cycle Universe (KCU) is hiervoor een samenwerking aangegaan met i-Aspect. Op 7, 8, 14 en 15 oktober kunnen tweewielerondernemers in de Home Boxx in Nieuwegein kennis maken met deze totaaloplossing van de webshop-, website- en instore oplossing.

Op het KCU Bike Event wordt het nieuwe product gelanceerd. Klanten kunnen dankzij het nieuwe systeem online via de webshop producten bestellen, direct met i-Deal betalen en allerlei informatie over de winkel van de desbetreffende tweewielerwinkel lezen.

Instore oplossing

Daarnaast biedt i-Aspect een zogenaamde instore oplossing. Via deze instore oplossing kunnen klanten in de winkel eenvoudig het totale productaanbod bekijken en direct online bestellen via een touchscreen. De verwerking van de orders zal door KCU worden uitgevoerd (dropshipment).

Uitproberen op KCU Bike event

Tweewielerspecialisten kunnen op het KCU Bike Event de crossretail-oplossing van i-Aspect bekijken en uitproberen. Het KCU Bike Event heeft dit jaar het thema ‘Inspiration Days’ en vindt plaats op 7,8, 14 en 15 oktober in de Home Boxx in Nieuwegein.

Reageer op dit artikel