nieuws

Schrijf in voor prestigieuze eretitel

Retailing

Schrijf in voor prestigieuze eretitel
Bent u volgend jaar een van de finalisten op het podium?

Gratis publiciteit en meer omzet; schrijf u nu in voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2014. Als één ding blijkt uit de reacties van oud-winnaars dan is het wel dat nagenoeg iedereen een enorme omzetplus gehaald heeft na het behalen van de titel. Dus wacht niet langer, maar schrijf u nu in!

Meedoen aan de verkiezing levert enorm veel aandacht op in de media. De winnaar kan profiteren van een forse omzettoename door veel extra – gratis! – publiciteit in de lokale media. De winnende winkel kan verder rekenen op veel herkenning én erkenning door gerenommeerde leveranciers. “Gedurende de 16 jaar dat we de verkiezing houden, is wel gebleken dat de waarde van een bedrijf behoorlijk kan stijgen na het winnen van de titel. Er zijn bij de oud-winnaars heel wat winkels die later verkocht zijn.”
De eretitel Tweewielerwinkel van het Jaar is een initiatief van uw vakblad Tweewieler en wordt ieder jaar toegekend aan een tweewielerwinkel met bijzondere kwaliteiten. De onderscheiding is bedoeld als een kwaliteitsstimulans voor de hele Nederlandse tweewielerhandel. “Als jury houden we altijd voor ogen dat de winkel een voorbeeld moet zijn voor de branche. En dan hebben we het niet per se over de grootte van de winkel, maar vooral over het concept wat er achter zit, over de keuzes die gemaakt zijn”, aldus hoofdredacteur Jack Oortwijn van Tweewieler.

Hoe schrijf ik mijn winkel in?

U kunt deelnemen aan de verkiezing door het inschrijfformulier in te vullen. Download het hier of klik op de bijlage “Inschrijfformulier Tweewielerwinkel van het Jaar’ onderaan dit artikel. U kunt het inschrijfformulier uitprinten, invullen en naar ons opsturen, samen met uw digitale foto’s. Extra informatie over het reglement en andere wetenswaardigheden over de verkiezing vindt u hier.

Reageer op dit artikel