nieuws

Cannondale conceptstore bij Wielerhuis de Pedaleur

Retailing

Cannondale conceptstore bij Wielerhuis de Pedaleur
De eerste verdieping van de Pedaleur is ingericht als Cannondale concept store.

Begin juli werd de nieuwe winkel van Ten Tusscher geopend waarin een opvallend onderdeel de speciale shop-in-shop van Cannondale is. Wielerhuis de Pedaleur uit Doetinchem is als tweede fietsenzaak in zee gegaan met Cannondale met een Cannondale ‘conceptstore’ in de winkel. De Pedaleur en Cannondale zijn trots op het gerealiseerde resultaat en ervan overtuigd dat de klant hierdoor nog beter geholpen zal kunnen worden.

De Pedaleur heeft in 2006 de prestigieuze titel ‘Tweewielerwinkel van het Jaar’ in de wacht gesleept. De Doetinchemse winkel is altijd blijven investeren en innoveren om de klant nog beter van dienst te zijn. Rob van der Wal: “De ontwikkeling van de conceptstore van Cannondale past prima in onze visie. Naast het aanpakken van de showroom is ook onze site continu in ontwikkeling. Kijk eens op www.pedaleur.nl en navigeer van hieruit naar de verschillende merkensites.”

De websites zijn zodanig ingericht dat voor alle artikelen die gepresenteerd worden op de diverse sites geldt: voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Wielerhuis de Pedaleur nodigt iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen.

Reageer op dit artikel