nieuws

Fietscity in autobedrijf Dijkgraaf

Retailing

Fietscity in autobedrijf Dijkgraaf
Een impressie van hoe de showroom van Fietscity Dijkgraaf eruit zal gaan zien.

Autobedrijf Dijkgraaf, Mazda-dealer te Uddel, start eind dit jaar een complete fietsenwinkel onder de naam Fietscity Dijkgraaf, naast de auto’s. Klanten kunnen dan daar terecht voor de aankoop en reparatie van alle soorten fietsen.

Een deel van de showroom van het autobedrijf wordt gereserveerd voor fietsen. De fietsen worden onderverdeeld in stads, recreatief, sport, elektrisch, jeugd en gebruikte fietsen.

Als reden voor deze stap geeft Dijkgraaf op hun site aan: ‘De wereld verandert in een snel tempo. Als bedrijf is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Om deze reden wordt ons bedrijf omgebouwd naar een bedrijf met verschillende vormen van mobiliteit.’


Onderdelen- en accessoiresafdeling
Ook komt er in de winkel een complete accessoires- en onderdelenafdeling. ‘De showroom en de werkplaats worden hier ook op aangepast, zoals een nieuwe vloer en we zullen wat zaken verplaatsen en schilderen. Wij verwachten begin december alle werkzaamheden te hebben afgerond. We zullen dan een gezellig open huis gaan organiseren.’

Reageer op dit artikel