nieuws

Productpresentaties Bikes & Retail enthousiast ontvangen

Retailing

Productpresentaties Bikes & Retail enthousiast ontvangen

Dealers van Bikes & Retail kregen afgelopen maandag een presentatie van VdB-parts, Dremefa, Shimano en De Fietsfabriek. “De nieuwe opzet met productpresentaties en speciale aandacht voor onze contractleveranciers is ons goed bevallen en voor herhaling vatbaar”, aldus Perry Jansen, directeur van Bikes & Retail.

 

HEESCH –Dealers van Bikes & Retail kregen afgelopen maandag een presentatie van VdB-parts, Dremefa, Shimano en De Fietsfabriek. “De nieuwe opzet met productpresentaties en speciale aandacht voor onze contractleveranciers is ons goed bevallen en voor herhaling vatbaar”, aldus Perry Jansen, directeur van Bikes & Retail.

De aftrap werd verzorgd door Van Den Berghe NV uit het Belgische Sint Niklaas. Samen met zijn team presenteerde de heer Van den Berghe de merken Oxford, Zannata en Kuota. Naast deze merken werd VdB-parts gepresenteerd.

E-bikes van Van den Berghe testen

De ondernemers kregen de gelegenheid de elektrische fietsen van Van Den Berghe te testen. Deze zijn zowel met Bionic-systeem als TranzX uitgerust. “Vooral de e-bikes met TranzX werden vanwege hun ‘Nederlandse looks’ goed ontvangen. Als Bikes & Retail zijn wij blij met deze voor ons nieuwe leverancier. Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om in combinatie met andere leveranciers ook de Belgische markt te gaan bedienen.”

Paul Scholten van Dremefa presenteerde de twee lijnen van Bobike, de classic en de exclusive lijn. De aanwezige ondernemers kregen de primeur met de presentatie van de Bobike classic Maori Green, welke exclusief wordt geproduceerd voor Bikes & Retail en binnen drie weken leverbaar is.

Primeur van Shimano met Mio navigatiesysteem

Ook Ruud van Dorst van Shimano had voor de aanwezigen een primeur, namelijk de presentatie van het Mio navigatiesysteem. Op geroutineerde wijze legde hij het systeem inclusief de surprise me functie uit. “Dit viel zo goed bij de aanwezige ondernemers dat er direct een aantal systemen werden verkocht.”

De middag werd afgesloten door De Fietsfabriek. Directeur Bart de Groot verzorgde de presentatie. Hij beschreef de problematiek waarmee zij te maken kregen na de overname en de kwaliteitsslagen die zij inmiddels hebben doorgemaakt. Speciale aandacht was er voor gepersonaliseerde fietsen die voor reclamedoeleinden worden ingezet.

Workshop rondom sales door Bart de Groot

Behalve directeur van De Fietsfabriek is Bart de Groot ook DGA bij The Brown Paper Company. Naast vele adviesklussen heeft hij samen met zijn compagnon Wessel Berkman het boek ‘Sales! 50% meer omzet in 90 dagen’ geschreven. Op verzoek van Bikes & Retail verzorgde hij aansluitend een workshop rondom sales.

Reageer op dit artikel