nieuws

Rob Beset start bedrijfsadviesbureau Plan B Managers

Retailing

Rob Beset start bedrijfsadviesbureau Plan B Managers

Na zijn plotselinge vertrek bij Batavus heeft Rob Beset besloten te starten met een bedrijfsadviesbureau, Plan B Managers geheten. Dit bureau biedt maatwerk en advies op het gebied van strategie, sales, marketing en supply chain support en interim management. Rob Beset heeft na zijn plotseling afscheid na 25 jaar bij Batavus veel reacties en vragen gekregen over zijn vervolgstappen in zijn carrière.

ROSMALEN – Na zijn plotselinge vertrek bij Batavus heeft Rob Beset besloten te starten met een bedrijfsadviesbureau, Plan B Managers geheten. Dit bureau biedt maatwerk en advies op het gebied van strategie, sales, marketing en supply chain support en interim management. Rob Beset heeft na zijn plotseling afscheid na 25 jaar bij Batavus veel reacties en vragen gekregen over zijn vervolgstappen in zijn carrière.

“Het heeft mij bijzonder goed gedaan dat er zoveel mensen zijn die mij het beste toewensten en bovendien rekenden op een weerzien, zowel zakelijk als privé. Het zijn met name de blijken van oprechte waardering en vertrouwen die mij er uiteindelijk van hebben overtuigd om mijn toekomstgedachten om te zetten in de start van een eigen onderneming met een adviserend karakter: Plan B Managers BV.”

Tegenvallende resultaten voor Batavus
Rob Beset werd augustus vorig jaar overgeplaatst naar de fitnessdivisie binnen de Accell Group.Officieel om de noodlijdende fitnessdivisie weer op poten te krijgen, maar in de branche gonsden de geruchten dat het was omdat Batavus al een aantal jaren te maken had met tegenvallende resultaten.Al vrij snel bleek dat de fitnessdivisie het niet was voor Rob Beset. Hij ging met Accell in overleg over een afvloeiiingsregeling. Nu dat geregeld is, kan Rob Beset weer actief aan de slag.
 

Reageer op dit artikel