nieuws

Cyclon Bike Care sponsort Marianne Vos

Retailing

Cyclon Bike Care sponsort Marianne Vos

GEFFEN – De Nederland Bloeit wielerploeg met als boegbeeld Marianne Vos, tekende onlangs een samenwerkingsverband met Cyclon International. Dat de topsportsters van Nederland Bloeit kiezen voor Cyclon Bike Care en Sportsbalm is opnieuw een bevestiging dat beide producten voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen.

GEFFEN – De Nederland Bloeit wielerploeg met als boegbeeld Marianne Vos, tekende onlangs een samenwerkingsverband met Cyclon International. Dat de topsportsters van Nederland Bloeit kiezen voor Cyclon Bike Care en Sportsbalm is opnieuw een bevestiging dat beide producten voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen.

De samenwerking tussen Nederland Bloeit en Cyclon Bike Care zal leiden tot sportieve topprestaties, daar zijn ploegleider Jeroen Blijlevens en directeur van Cyclon Bike Care Leen Boers van overtuigd. “Er is steeds meer professionele aandacht voor goed onderhoud van de fiets. De producten van Cyclon Bike Care hebben een goede werking en dat verschil merk je”, zegt Jeroen Blijlevens.

“Fietsonderhoud verdient een vaste plek in het professionele sportbeleid. Achter de schermen wordt veel gebruik gemaakt van Cyclon Bike Care omdat daar veel voordeel mee te behalen is. Ondanks dat is fietsonderhoud tot nu toe een ondergeschoven kindje gebleven. Met dit samenwerkingsverband willen we nogmaals het voordeel benadrukken dat met een goed gereinigde en gesmeerde fiets behaald kan worden. Als ook de topsportsters van Nederland Bloeit kiezen voor Cyclon Bike Care spreekt dat voor zich”, zegt Leen Boers.

De dames van Nederland Bloeit gebruiken ook de Sportsbalm Muscle Care Series naar volle tevredenheid. Sportsbalm Muscle Care Series voor sporter en recreant brengt spieren in topconditie. Het beschermt tegen blessures, verbetert de prestatie en bevordert herstel.

Tijdens de presentatie van de dameswielerploeg Nederland Bloeit werden de ambities voor dit jaar en 2012 nader toegelicht. “Wij zijn de tweede ploeg van de wereld en willen de beste worden. Daarnaast ligt de focus op de Olympische Spelen 2012 en op het winnen van de ploegentijdrit tijdens het WK op de weg,” aldus de gedreven ploegleider Jeroen Blijlevens, zelf oud professional.

Reageer op dit artikel