nieuws

Augusta tweemaal in de prijzen als contractleverancier van Bike Totaal

Retailing

Augusta tweemaal in de prijzen als contractleverancier van Bike Totaal

NIEUWEGEIN – Augusta is tijdens de Bike Totaal Leverancier van het Jaar verkiezing tweemaal in de prijzen gevallen als Beste Onderdelen & Accessoires leverancier en Contractleverancier van het jaar 2010. Dit maakte directeur Maarten de Vos bekend tijdens de Bike Totaal Sales Kick-Off 2011 in Nieuwegein.

NIEUWEGEIN – Augusta is tijdens de Bike Totaal Leverancier van het Jaar verkiezing tweemaal in de prijzen gevallen als Beste Onderdelen & Accessoires leverancier en Contractleverancier van het jaar 2010. Dit maakte directeur Maarten de Vos bekend tijdens de Bike Totaal Sales Kick-Off 2011 in Nieuwegein.

 

Er werden drie prijzen uitgereikt, Beste Onderdelen & Accessoires leverancier, Beste Fietsenleverancier en Contractleverancier van het jaar 2010. Van de 14 contractleveranciers van Bike Totaal maakte Augusta het verschil door zowel de prijs van Beste Onderdelen & Accessoires leverancier als de Contractleverancier van het jaar 2010 in de wacht te slepen. Op het gebied van onderdelen en accessoires scoorden zij, met 365 punten, beter op de leverbetrouwbaarheid, een up-to-date en 100% scanbaar artikelbestand en de verpakking van de artikelen. AGU eindigde op de tweede plaats met 358 punten. Op de derde plaats in deze categorie is Kruitbosch Cycle Universe geëindigd met 357 punten.

 

Naast de winst voor Augusta, won Koga de prijs voor Beste Fietsenleverancier met een score van 323 punten. Op nummer twee eindigde Sparta met 317 punten en op de derde plaats Batavus met 312 punten. Koga maakte het verschil door veel beter te scoren op leverbetrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, assortiment, prijs kwaliteit verhouding en vertegenwoordigerbezoek. Hans Lammertsma, Salesmanager van Koga, nam de prijs met veel trots in ontvangst.

 

Nadat de prijs voor Beste Onderdelen & Accessoires leverancier al enthousiast in ontvangst werd genomen door Marc Roelofsen, Verkoopleider van Augusta, mocht hij ook het podium op voor de overall prijs Contractleverancier van het jaar 2010. Het verschil was een punt met de winnaar van vorig jaar ENRA verzekeringen. Zij eindigden dit jaar op de tweede plaats met 364 punten. De derde plaats werd ingenomen door Agu met 358 punten. Augusta heeft de afgelopen jaren onder andere veel geïnvesteerd in het assortiment, de verpakking van de artikelen en in de logistiek wat blijkt uit de extreem hoge uitleveringsgraad. Deze positieve ontwikkelingen werden tijdens de Sales Kick-Off beloond met deze twee mooie prijzen.

 

Reageer op dit artikel