nieuws

Persoonlijke fiets You®Bike Style van Sparta uitgereikt

Retailing

Persoonlijke fiets You®Bike Style van Sparta uitgereikt

ROSMALEN – Vanmorgen is op de stand van Sparta de allereerste You®Bike Style uitgereikt aan Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude. Inge Meinsma ontwierp de fiets, waarop zoontje Jaap afgebeeld staat met als tekst ‘Mom’s pride becomes the next Sparta generation’.Totaal zonden meer dan 100 detaillisten een ontwerp in naar Sparta.

ROSMALEN – Vanmorgen is op de stand van Sparta de allereerste You®Bike Style uitgereikt aan Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude. Inge Meinsma ontwierp de fiets, waarop zoontje Jaap afgebeeld staat met als tekst ‘Mom’s pride becomes the next Sparta generation’.Totaal zonden meer dan 100 detaillisten een ontwerp in naar Sparta.

Volgens Marco Kalden van Sparta was de wedstrijd een pre-launch van het nieuwe online ontwerpplatform van Sparta: www.ontwerpjouwsparta.nl. “Hierop kan de consument de fiets zelf samenstellen, waarbij het verder gaat dan een keuze te maken uit een aantal voorgedefinieerde prints. Bij het ontwerpen van de drie transfers is het bijvoorbeeld mogelijk om eigen foto’s, bedrijfslogo’s, teksten en kleuren te kiezen. Verder kan men de kleur van zadel en handvatten selecteren en een voor- en/of achterdrager kiezen. Aflevering van de fiets gebeurt via de dealers.”

Inge Meinsma is erg blij met de prijs: “Begin mei houden we een fietsfeest bij onze winkel. Van Sparta krijgen we een groot doek met reclame over You®Bike Style en een filmpje mee. Dat kunnen we goed gebruiken. Ik verwacht veel van deze fiets. Ik vond het erg leuk om een ontwerp te maken. Je wordt vanzelf enthousiast als je eenmaal bezig bent. Je hebt met You®Bike Style een unieke fiets met een ontwerp.”

Begin januari organiseerde Sparta een speciale FietsVAK-actie voor alle Spartadealers. De dealers konden als eerste een You®Bike Style van Sparta ontwerpen op het nieuwe online platform ‘Ontwerp jouw Sparta’. Op de foto ontvangen de heer en mevrouw Meinsma de You®Bike Style in het winnende design van Rayonmanager Frenno Bos en Commercieel Directeur Mark Kuper (rechts).

Reageer op dit artikel