nieuws

ASSOS Skin Repair Gel

Retailing

ASSOS Skin Repair Gel

Skin Repair Gel is een dermo-normaliserende gel voor het externe genitale gebied. De gel wordt gebruikt door na het fietsen en douchen een dunne laag direct op de droge en schone huid aan te brengen.

 Skin Repair Gel is een dermo-normaliserende gel voor het externe genitale gebied. De gel wordt gebruikt door na het fietsen en douchen een dunne laag direct op de droge en schone huid aan te brengen. 

De huid in het genitale gebied kan beschadigd raken door wrijving tegen het zadel. De Skin Repair Gel is geschikt om pijn in dit gebied te verminderen en om de beschadigde huid sneller te herstellen. Het product heeft een effectieve en langdurige werking, dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten. De gel heeft een anti-irriterende werking en versnelt het helingsproces van de huid. De formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, en bevat geen kleurstoffen, parfum of bewaarmiddelen. Geschikt voor alle huidtypes, zowel voor dames als voor heren.

Advies consumentenprijs: € 20,-.

Reageer op dit artikel