nieuws

Heftafels

Retailing

Heftafels

Met de feestdagen in aantocht geeft Autec – VLT de technische Sinterklazen en Kerstmannen een steuntje in de rug. Voor een ieder die deze winter plannen heeft onderhoud en reparaties aan de motorfiets, quad of scooter te plegen heeft Autec een mooie aanbieding voor heftafels.

Met de feestdagen in aantocht geeft Autec – VLT de technische Sinterklazen en Kerstmannen een steuntje in de rug. Voor een ieder die deze winter plannen heeft onderhoud en reparaties aan de motorfiets, quad of scooter te plegen heeft Autec een mooie aanbieding voor heftafels.

Er is keuze uit twee modellen, met een draagkracht tot 500 kg met een voet hydraulische pomp of 700 kg in een elektro hydraulische versie. De heftafels zijn ook uit te breiden voor onderhoud aan quads.
 
Ga naar de website om de actie te bekijken of ga voor meer informatie naar www.autec.nl.
De actie is geldig tot en met 31-12-2009.

Reageer op dit artikel