nieuws

BOVAG in actie tegen grote verhoging Buma-factuur

Retailing

BOVAG in actie tegen grote verhoging Buma-factuur

BUNNIK – Bij BOVAG komen momenteel veel klachten binnen over de factuur van Buma. Voor BOVAG-leden die bezwaar willen aantekenen tegen een explosief gestegen factuur van Buma is op de site een bezwaarschrift beschikbaar, dat ze kunnen downloaden.

BUNNIK – Bij BOVAG komen momenteel veel klachten binnen over de factuur van Buma. Voor BOVAG-leden die bezwaar willen aantekenen tegen een explosief gestegen factuur van Buma is op de site een bezwaarschrift beschikbaar, dat ze kunnen downloaden van de BOVAG-site.

“We zien voorbeelden van verhogingen van tweehonderd en zelfs driehonderd procent ten opzichte van 2008”, zegt Jos Kleiboer van BOVAG werkgeverszaken. Het lijkt erop dat het niet om incidenten gaat en daarom gaan we hierover in gesprek met Buma. “We hebben nog niet duidelijk boven water wat precies de redenen zijn, maar we hebben hun via VNO NCW inmiddels wel een aantal voorbeelden voorgelegd. Wat ons betreft is het in ieder geval duidelijk dat in deze tijd van economische crisis het op zijn zachtst gezegd niet gepast is om dit soort prijsverhogingen door te voeren, als er überhaupt al reden is om een verhoging door te voeren.”

Bezwaarbrief sturen
Totdat een collectieve oplossing is gevonden kunnen leden zelf het beste bezwaar aantekenen als ze daar aanleidingvoor zien. BOVAG stelt het op prijs om een kopie van de brief te ontvangen. Deze kunt u sturen naar: BOVAG, t.a.v. ledenadvies, postbus 1100, 3980 DC Bunnik. Of per e-mail naar ledenadvies@bovag.nl.

Reageer op dit artikel