nieuws

Nieuwe organisatiestructuur Twico

Retailing

Nieuwe organisatiestructuur Twico

‘s-HERTOGENBOSCH – Op 29 december vorig jaar is de nieuwe organisatiestructuur van TWICO een feit geworden. Vanaf deze datum is de belangenvereniging TWICO opgeheven en heeft plaatsgemaakt voor een Stichting Administratiekantoor.

’s-HERTOGENBOSCH – Op 29 december vorig jaar is de nieuwe organisatiestructuur van TWICO een feit geworden.  Vanaf deze datum is de belangenvereniging TWICO opgeheven en heeft plaatsgemaakt voor een Stichting Administratiekantoor.

Deze omzetting is de voltooiing van een besluit van de ledenvergadering van 14 juli 2008. Op deze bijeenkomst stemde ruim 96% van de leden vóór omzetting naar de nieuwe structuur. Met de nieuwe structuur is de slagvaardigheid van de organisatie nog verder verbeterd, wat uiteindelijk meer voordelen betekent voor de aangesloten ondernemers.

Moderne vorm
Sinds de oprichting van TWICO is de belangenvereniging de eigenaar geweest. De grondgedachte voor de keuze van een vereniging was dat TWICO van, voor en door ondernemers moest zijn. Deze grondgedachte is overeind gebleven, maar heeft met deze stap een betere setting gekregen.

De leden zijn certificaathouders geworden. Dat betekent dat TWICO nog steeds eigendom van de aangesloten ondernemers is, maar dat besluitvorming beter afgestemd kan worden op situaties vanuit de markt.

Reageer op dit artikel