nieuws

Gratis BRUNOX EK-gastoeter

Retailing

Gratis BRUNOX EK-gastoeter

Na de succesvolle BRUNOX WK-actie in 2006 heeft het Zwitserse BRUNOX, bekend van fietsverzorgingsproducten, rond het a.s. Europees kampioenschap voetbal in Zwitserland en Oostenrijk, wederom een voetbalpromotie.   Bij aankoop van 12 busjes krijgt de rijwielspecialist ook dit jaar een gratis BRUNOX EK-gastoeter.  De actie loopt t/m half juni 2008 en geldt voor de producten: •        Turbo-Spray® […]

Na de succesvolle BRUNOX WK-actie in 2006 heeft het Zwitserse BRUNOX, bekend van fietsverzorgingsproducten, rond het a.s. Europees kampioenschap voetbal in Zwitserland en Oostenrijk, wederom een voetbalpromotie. 
 
Bij aankoop van 12 busjes krijgt de rijwielspecialist ook dit jaar een gratis BRUNOX EK-gastoeter.

 De actie loopt t/m half juni 2008 en geldt voor de producten:
 
•        Turbo-Spray® 300 ml (displaydoos à 24) en 100 ml (doos à 12)

•        Deo (spray voor de verende vork) 100 ml (displaydoos à 24)

•        Top-Kett (kettingspray) 100 ml (doos à 12)

Deze speciaal voor de fiets ontwikkelde BRUNOX onderhoudssprays zorgen voor reiniging, smering, vochtverdrijving, roestbescherming en glans.
 
Met Turbo-Spray conserveert men de gehele fiets na iedere poetsbeurt. De Deo is speciaal voor de verende (voor)vork en wordt door Rock-Shox en Sitting Bull aanbevolen om de functionaliteit en de levensduur van een verende vork of zadelpen te verlengen. Met de sterk hechtende roestbeschermer Top-Kett smeert de gebruiker de ketting, derailleur en alle andere bewegende delen.
 
Het gebruik van BRUNOX producten vermindert wrijving en vermindert slijtage met als resultaat een langere levensduur van het mechaniek. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk omdat ze geen siliconen, geen teflon en geen grafiet en slechts 3% CO” als drijfgas bevatten.
 
Importeur voor BRUNOX® in Nederland:
Vleemingh & DM Trading

Reageer op dit artikel