nieuws

Schrijf in voor de Vélovakman Award

Ondernemen 140

Tijdens de aankomende fietsvakbeurs Vélovak die aankomende zondag 9 september van start gaat, strijden fietstechnici om de Vélovakman Award. Tweewieler Academy heeft voor deze wedstrijd een snelheidsproef én een uitdagende meesterproef ontwikkeld. Inschrijven kan nog.

Schrijf in voor de Vélovakman Award

Deelnemers aan de Vélovakman Award gaan de twee opdrachten live tijdens het event uitvoeren. Juncker Bike Parts is partner van Vélovakman Award. Juncker richt op Vélovak werkplaatsen in en stelt voor de winnaar de Unior Bike Tools beschikbaar waarmee aan de opdrachten gewerkt is. Naast de roem zetten de finalisten hun fietsenzaak goed in de picture gedurende het jaar.

Deelnemers gezocht

De organisatie roept monteurs op deel te nemen aan de wedstrijd. Ben of ken jij de beste fietsmonteur van Nederland? Schrijf hem of haar dan snel in via: www.nieuwsfiets.nu/velovakman-award-2018.

Vélovakman Award

Vélovakman Award is een initiatief van de Vélovakman organisatie, de Tweewieler Academy en NieuwsFiets.nu en heeft als doel vakmanschap te herkennen en erkennen. Juncker Bike Parts, specialist in winkel en werkplaatsinrichting en partner in vakmanschap, verbindt zich als hoofdsponsor aan de eerste twee edities van Vélovakman Award.

Vélovak, de fietsvakbeurs van de Benelux

Vélovak gaat voor efficiëntie voor de fietsretailer. Vélovak is hét gerichte inkoop-, netwerk en kennisevenement vlak voor het nieuwe seizoen voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux. Het vakevenement brengt naast de officiële merkdealers en importeurs van fietsen, accessoires, onderdelen, kleding en voeding, exposeren er partners voor de winkelinrichting, retail services en alles voor de werkplaats. Informatie over deelname kan opgevraagd worden bij stef.vankrieken@easyfairs.com.

Beurs gratis bezoeken

Fietshandelaren en reparateurs kunnen, onder vermelding van hun KvK-nummer de beurs gratis bezoeken op 9, 10 en 11 september 2018 in Evenementenhal Gorinchem. Ga voor meer informatie naar www.velovak.nl.

Informatie Vélovak

Op 9, 10 en 11 september staat er in Gorinchem een onafhankelijk platform met alles voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche in de Benelux.

  • Entree: Gratis bij inschrijving met KvK-nummer
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Openingstijden: Zondag 9 september 12:00 – 17:00 uur
  • Maandag 10 september 14:00 – 21:00 uur
  • Dinsdag 11 september 14:00 – 21:00 uur
  • Parkeren: Gratis
  • Catering: Drankjes zijn gratis, catering tegen schappelijke tarieven.

Lees ook: Vélovak: ‘Eurobike’ van de Benelux

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

Reageer op dit artikel