artikel

Talent boeien en binden. Zo doe je dat!

Ondernemen 441

Ook in de tweewielerbranche groeit het tekort aan technische medewerkers. Het aanbod van technici daalt. De concurrentie vanuit andere branches groeit. Hoe ga je hier als werkgever mee om? Hoe houdt je medewerkers vast en trek je nieuwe mensen aan? Je ontdekt het tijdens het online Tweewieler/OOMT Webinar op maandag 1 juli 2019.

Talent boeien en binden. Zo doe je dat!

De vraag naar goede technisch medewerkers is groot. Alle technische sectoren vissen in een krimpende vijver van technici. In veel tweewielerbedrijven stijgt de werkdruk door personeelstekort. Dat heeft een aantal negatieve gevolgen. Het werk komt niet meer af, het serviceniveau daalt en medewerkers gaan weg of raken overspannen.

Steeds ingewikkelder

Tegelijk wordt fietstechniek steeds ingewikkelder. Hoe kan je medewerkers motiveren en vasthouden en nieuwe medewerkers vinden? Hoe ga je om met complexe nieuwe techniek? Het online Tweewieler/OOMT Webinar op maandag 1 juli 2019 geeft je praktische tips. Tijdens het webinar praten Tweewieler en OOMT met professionals uit de mobiliteitsbranche. Zij delen tips en ervaringen om medewerkers te boeien en te binden, en vertellen hoe je de werkplaats aantrekkelijk maakt voor nieuwe medewerkers.

Maandag 1 juli

Het webinar wordt online uitgezonden via een speciale link. Je kan het webinar volgen via jouw laptop, pc, tablet of smartphone. De uitzending begint op maandag 1 juli om 20 uur. Je kan ook ‘live’ meepraten en vragen stellen aan de gasten in de studio.  Meekijken met de Tweewieler/OOMT Webinar? Meld je aan via www.tweewieler.nl/talent-boeien-en-binden-zo-doe-je-dat

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met OOMT

Reageer op dit artikel