nieuws

Koplamp Spanninga op Fiets en E-bike van het Jaar 2017

Onderdelen & Accessoires 956

Koplamp Spanninga op Fiets en E-bike van het Jaar 2017
De Spanninga Luceo koplamp. Foto Spanninga

De geïntegreerde verlichting van Spanninga wordt geroemd in het juryrapport van de Fiets van het Jaar 2017, de Sensa Superlite Disc, en de E-bike van het Jaar 2017, de Giant Prime E+2. De jury is onder de indruk van de Luceo koplamp die geïntegreerd is in de belijning van de fiets.

Op het congres Tweewieler Retail Trends werden de awards voor de Fiets van het Jaar 2017 uitgereikt door RAI Vereniging. ‘De hoogstaande kwaliteit van de montage en de strakke afwerking van de fiets’ worden met nadruk genoemd in het juryrapport. De Spanninga Luceo koplamp valt op in het gestroomlijnde frame van de fiets van de Sensa Superlite Disc en combineert een hoge lichtopbrengst met een stijlvolle look.

Giant Prime E+2

De geïntegreerde verlichting van Spanninga werd ook uitgebreid genoemd in het juryrapport van de E-bike van het Jaar, de Giant Prime E+2: ‘Bijzonder aan deze e-bike is de geïntegreerde koplamp met dagrijverlichting’, aldus de jury.

 

Reageer op dit artikel