nieuws

Davanti Arial innovatieve fietsbroek voor dames

Onderdelen & Accessoires 951

Davanti Arial innovatieve fietsbroek voor dames
De Davanti Arial kreeg een Eurobike 2016 award uitgereikt met een zeer hoge waardering bij de volgende criteria: mate van innovatie, functionaliteit, en materiaalkeuze. Foto redactie Tweewieler

De Arial-fietsshort is speciaal ontwikkeld voor en door vrouwen en biedt alle voordelen van een fietsbroek met bretels, maar heeft deze niet nodig. De broek is gemakkelijk snel aan- en uit te trekken, en biedt dankzij de speciale pasvorm bovendien extra bescherming aan de nieren.

Dankzij de aansluitende pasvorm zakt de broek niet af en is ook geen knellende elastische band in de taille of op de buik nodig. De broek heeft een hoge taille die over de buik valt en zeer goed op de vorm van de buik en de rug aansluit.

Blijft goed om het lichaam zitten

Deze pasvorm wordt bewerkstelligd door het gebruik van meerdere panden en de verschillende elasticiteit van de materialen. Daardoor blijft de broek ook bij intensieve inspanning goed op zijn plek zitten. Om de broek gemakkelijk en snel aan- en uit te trekken, is in het voorpand een korte rits geplaatst, die plat is weggewerkt en dus niet irriteert.
Davanti Arial vrouwenbroek

Eurobike award voor Davanti Arial fietsshort

De Davanti Arial kreeg op Eurobike 2016 een Eurobike award uitgereikt. Het juryrapport gaf de speciale vrouwenbroek een zeer hoge waardering bij de volgende criteria: mate van innovatie; functionaliteit, en materiaalkeuze.

Davanti Arial uitstekend alternatief 

Uit het juryrapport: ‘Deze short is een uitstekend alternatief voor de momenteel beschikbare vrouwenfietsshorts. Ze zijn comfortabeler dan de normale shorts, zij bieden een bescherming in het gebied van de nieren en ze bieden meer comfort dan modellen met een ritssluiting.’

Reageer op dit artikel