nieuws

Freeload universele dragers

Onderdelen & Accessoires

Freeload universele dragers

Vanaf heden zijn in de Benelux de bagagedragers van het merk Freeload via Merida Benelux te verkrijgen. Freeload is het eerste volledig verstelbare fietsendrager systeem dat kan worden bevestigd op de voor- of achtervork van elk model fiets. Het is bij uitstek geschikt voor mountain- en trekkingbikes en voor mensen die hoge eisen stellen aan het gewicht van een drager.

Vanaf heden zijn in de Benelux de bagagedragers van het merk Freeload via Merida Benelux te verkrijgen. Freeload is het eerste volledig verstelbare fietsendrager systeem dat kan worden bevestigd op de voor- of achtervork van elk model fiets. Het is bij uitstek geschikt voor mountain- en trekkingbikes en voor mensen die hoge eisen stellen aan het gewicht van een drager.

Het systeem is in de off-road wereld een vernieuwend en nog niet eerder gezien product. Daarnaast kunnen de dragers ook simpel op kale hybrides worden gemonteerd.

Het monteren van de drager duurt slechts enkele minuten. De complete drager weegt slechts 880 gram. Ondanks dit lichte gewicht kan de drager in het terrein gebruikt worden met een bepakking tot 25 kg.

Reageer op dit artikel