nieuws

Castelli velocissimo

Onderdelen & Accessoires

Castelli velocissimo

Italiaanse flair, een hoog ‘dolce-vita’-gehalte en ijzersterke technische eigenschappen. Zo laat de nieuwste fietsbroek van Castelli zich nog het best omschrijven.

Italiaanse flair, een hoog ‘dolce-vita’-gehalte en ijzersterke technische eigenschappen. Zo laat de nieuwste fietsbroek van Castelli zich nog het best omschrijven.

Met veel zin voor dramatiek werd deze broek Velocissimo gedoopt, het Italiaans voor ‘snel’. Het design is dan ook erg dynamisch. Het ergonomisch geïnspireerde ontwerp benadrukt het feit dat de kracht bij het wielrennen uit de benen moet komen.

De broek is uitgerust met een vernieuwde zeem, de Kiss+. Uiteraard heeft deze zeem de door Castelli ontwikkelde en geperfectioneerde Y-vorm. Bovendien heeft de Kiss+ zeem een kern van schuim met extra hoge densiteit. Hierdoor voelt de zeem wat dikker aan. Dit biedt meer ondersteuning zonder aan ademend vermogen in te boeten.

De anatomische pasvorm wordt verzekerd door het gebruik van Affinity Lycra. De inzetstukken uit Breathe-stof verzekeren bovendien extra ademend vermogen.  De bretellen van de Velocissimo zijn zijdezacht en hun constructie voorkomt dat ze dubbel gaan zitten. De broekspijpen zijn afgewerkt met Giro+. Deze afwerking garandeert een strakke pasvorm zonder de bloedvaten af te knellen.

De Velocissimo broek van Castelli is een statement van stijl en functie. Verkrijgbaar in Zwart-Grijs, Zwart-Wit, Blauw-wit-Zwart, Rood-wit-Zwart, Zwart-Lichtgrijs. Adviesprijs € 100,-.

Reageer op dit artikel