nieuws

GripGrab voor Benelux exclusief naar Jacobsons

Onderdelen & Accessoires

GripGrab voor Benelux exclusief naar Jacobsons

OEGSTGEEST – Jacobsons heeft een nieuw merk aan het assortiment vertegenwoordigingen toegevoegd. Met de Deense kledinglijn GripGrab is een samenwerkingsovereenkomst voor de Benelux afgesloten. Concreet gaat het gaat om de exclusieve marketing- en distributierechten voor de gehele Benelux.

OEGSTGEEST – Jacobsons heeft een nieuw merk aan het assortiment vertegenwoordigingen toegevoegd. Met de Deense kledinglijn GripGrab is een samenwerkingsovereenkomst voor de Benelux afgesloten.

Concreet gaat het gaat om de exclusieve marketing- en distributierechten voor de gehele Benelux. GripGrab wordt door Jacobsons toegevoegd aan de high-end merken Nalini, Protective, Ortlieb, Limar, en Diadora.

Volgens Jacobsons-directeur Mario Dominicus is GripGrab een Deens familiebedrijf, opgericht in 2000, dat zich uitsluitend bezig houdt met het ontwerpen en ontwikkelen van fietsaccessoires van een hoge kwaliteit. “Het assortiment van GripGrab omvat een beperkte lijn van zomer- en winterhandschoenen, overschoenen en helmmutsen in een tijdloos design, dat meerdere jaren meegaat. Naast de superieure kwaliteit en de eenvoud van het assortiment is met name het concept een sterk verkoopargument.”

Om het dealer zo aantrekkelijk mogelijk te maken direct met GripGrab aan de slag te gaan komt Jacobsons met een gratis display, hoge marges en worden dealers van het assortiment in hun verkopen ondersteund door middel van een advertentiecampgane in de special interest bladen.

Jacobsons zalG ripGrab introduceren op de Bike Motion (20 t/m 23 oktober) in de Jaarbeurs in . Daarna zal het winterassortiment direct uit voorraad leverbaar zijn.

GERELATEERDE WEBSITES
Website Jacobsons

Reageer op dit artikel