nieuws

Euro Cycling XP in MECC Maastricht in teken van wielersport

Home 989

Euro Cycling XP in MECC Maastricht in teken van wielersport

MECC Maastricht presenteert van 19 tot en met 21 oktober Euro Cycling XP als de afsluiter van het wieler- triatlon en MTB seizoen en start van het winterseizoen veldrijden en ATB. Euro Cycling XP is een high end, interactief wielerevenement met een focus op wielrennen, veldrijden, mountainbike en triatlon.

Euro Cycling XP in het MECC Maastricht heeft plaats van 19 tot en met 21 oktober. Het is een internationaal wielerevenement waar de grote merken zich presenteren. Ook staat het event in het teken van kennis delen. Liefhebbers, amateurs en profs wisselen er kennis uit over materiaal, training, technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching.

De beurs biedt een wielercafé met paneldiscussies, een bikefitting lab, testparcours en clinics op ‘real outdoor tracks’. Daarnaast is er een zogeheten Vintage afdeling, waar de ontwikkeling van de fiets van 1900 tot nu in beeld wordt gebracht.

Grote namen van pro teams

Alle wielersporten die je op competitieniveau kunt beoefenen komen aan bod. Grote namen van verschillende pro teams zijn aanwezig, zodat liefhebbers hun wieleridolen kunnen ontmoeten en hen kunnen uitdagen tijdens een van de vele clinics.

Euro Cycling XP is een co-productie van Euro Cycling XP, Flanders Bike Valley en MECC Maastricht. Initiator en Concept Director Stephan Räkers.

Lees ook: Basis gelegd voor Euro Cycling XP 2018

 

Reageer op dit artikel