nieuws

Dekkers Tweewielers weer finalist in verkiezing

Home 1335

De Provinciewinnaars Tweewielerwinkel van het Jaar zijn finalist in de verkiezing. Ze gaan door naar de volgende ronde, het vakjurytraject. Hierin wordt de uiteindelijke winnaar bepaald. Het is natuurlijk mooi om de wedstrijd te winnen, maar ook de Provinciewinnaars en Gemeentewinnaars weten van de verkiezing te profiteren. Zoals Dekkers Tweewielers in Wanssum.

Dekkers Tweewielers weer finalist in verkiezing
Bike Totaal Dekkers Tweewielers in Wanssum is al eerder doorgedrongen tot de finale van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing. Foto's redactie Tweewieler

Bike Totaal Dekkers Tweewielers in Wanssum is al eerder doorgedrongen tot de finale van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing. “Meedoen biedt een super kans voor promotie van je winkel,” zegt Rob Dekkers enthousiast. Ook in een reclamekrantje over zijn winkel maakt Dekkers goed gebruik van zijn positie als Provinciewinnaar. Met mailingen en flyers heeft hij stemmen geworven.

Naar nieuw pand

Bij de volgende editie gaat Dekkers waarschijnlijk weer meedoen. Hij is dan met z’n winkel inmiddels verhuisd naar een gloednieuw pand dat geheel naar eigen wens is gebouwd en ingericht. Het gaat onderdeel uitmaken van een groter recreatiegebied, een TOP-locatie. Direct vanuit de winkel, of beter gezegd experience center, kunnen racefietsen op de weg worden getest, en mountainbikes op de achter het nieuwe pand liggende bospaden.

Uitreiking op Bike MOTION Benelux

Deze winnaar wordt uitgeroepen tijdens een feestelijke netwerkborrel op zondagmiddag 4 maart 2018 tijdens Bike MOTION Benelux. Zowel de Gemeentewinnaars als de Provinciewinnaars krijgen daar een podium, dus hou deze datum alvast vrij in de agenda. We zien u daar graag! Er wordt voor alle deelnemers een benchmarkrapport gegenereerd, waarin – naast de benchmark – ook reviews en verbeterpunten staan vermeld.

Provinciewinnaars Nederland

 • Drenthe: 2Wielers Martin Jeuring Nieuw-Amsterdam
 • Flevoland: ScooterSMART Houtstraat 2 Almere
 • Friesland: Meinsma Fietsen Wijnjewoude
 • Gelderland: Van Beek’s Rijwielhandel Voorthuizen
 • Groningen: Lietmeijer Tweewielers Uithuizen
 • Limburg: Bike Totaal Dekkers Tweewielers Wanssum
 • Noord-Brabant: Giga-Bikes Tilburg
 • Noord-Holland: Fietsvoordeelshop Heerhugowaard
 • Overijssel: KokkieBikes Lemelerveld
 • Utrecht: Fietsvoordeelshop Amersfoort
 • Zeeland: Jansen Wielersport Heinkenszand
 • Zuid-Holland: Atlas Fietsen Zoetermeer

Provinciewinnaars België

 • Antwerpen: Fietsen Dewachter Bornem
 • Limburg: De Fietsboetiek Kortessem
 • Oost-Vlaanderen: S-Bikes Geraardsbergen
 • Vlaams-Brabant: Fietsen Bram Winksele
 • West-Vlaanderen: Minne Sport Ieper

Sponsors verkiezing

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor:ANWB Tweewielerwinkel van het Jaar

Ambassadeur:

Vrienden van de verkiezing:

decoproject_contourenBafang Tweewielerwinkel van het Jaar

CST Tweewielerwinkel van het Jaar

Ook Vriend worden van de verkiezing? Klik hier voor de informatie

 

Foto's

Reageer op dit artikel