nieuws

Tweewieler Retail Trends congres maandag 3 april 2017

Home

De inschrijving voor het Tweewieler Retail Trends congres van maandag 3 april in Burgers’ Zoo is gesloten. Een recordaantal tweewielerondernemers heeft zich ingeschreven voor dit inspirerende congres. Op deze dag komen interessante onderwerpen voorbij die allemaal te maken hebben met de vraag: Hoe krijg ik de online consument mijn winkel in?

Tweewieler Retail Trends congres maandag 3 april 2017
Laat u inspireren voor de start van het nieuwe seizoen tijdens het Tweewieler Retail Trends congres op maandag 3 april in Burgers' Zoo bij Arnhem.

Veel tweewielerondernemers zijn u voorgegaan, er hebben zich al ruim 250 collega-ondernemers ingeschreven voor het congres! En met een goede reden, de diverse programmaonderdelen bieden u inzicht in waar het naartoe gaat met de tweewielerbranche. Om te beginnen de ‘hoofdspreker’ van de dag, Ronald van Klooster, die uitlegt hoe de zich online oriënterende consument naar de fysieke winkel kan bewegen en wat daarvoor nodig is. Hij zet dit in een breed perspectief en laat met voorbeelden uit andere sectoren zien wat er kan gaan gebeuren in de tweewielersector.

Hoe komt die online consument in jouw winkel?

In een paneldiscussie wordt door ondernemers uit de tweewieler- en andere sectoren gekeken hoe die online consument uiteindelijk toch in jouw winkel terechtkomt. Een sterbakker en een voormalig supermarktondernemer praten hierover mee, en onze eigen columniste Reina van der Linde vertelt vanuit haar ervaring hoe het in onze branche kan gaan. De zaal mag uiteraard meestemmen over de prikkelende stellingen en zijn zegje doen.

Fiets van het Jaar

Welk model wordt uw verkooptopper dit seizoen? Een seizoen dat inmiddels goed van start is gegaan dankzij het warme en zonnige weer. Tijdens de Fiets awards uitreiking krijgt u een goed idee van wat mogelijk hardlopers zijn dit seizoen. De Fiets, E-bike, Speed E-bike van het Jaar 2017 worden uitgeroepen, en nieuw dit jaar ook de Racefiets en MTB van het Jaar 2017. In een filmpje ziet u de pitches voor de Fiets Innovatie awards. Hiervoor interviewt wielrenster en hoofdredacteur Pedala Nynke de Jong Wouter Jager over de verkopen en marktontwikkelingen in de sector.

Sessies met inhoud

Na de lunch kunt u kiezen uit een aantal informatieve onderwerpen waarbij ook adviezen worden gegeven voor de aanpak in de praktijk. Zoals:

  • Hoe start je met social media, hoe bouw je snel een Facebook community op rond jouw winkel en jouw team?
  • Dat team moet ook klaargestoomd worden voor de klant van de toekomst, hoe krijg je alle neuzen de goede kant op? Ronald Dingerdis vertelt hierover in zijn sessie Team van de Toekomst.
  • Dat Team van de Toekomst is klaar voor de Klant van de Toekomst. Maar hoe ziet die eruit? Hoe gedraagt die zich? Theo Bleeker geeft hier antwoord op in zijn sessie over Generatie Z.
  • In de partnersessies wordt over die online klant nog meer verteld (Keola), en hoe je je winkel zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor die ‘nieuwe’ klant (Decoproject Europe). En wat is zijn fietsgedrag eigenlijk? (ANWB) Kun je daarop inspelen met je website en social media?

Tweewielerwinkel van het Jaar

Na de inspirerende sessies geeft Milo Berlijn nog een extra energy boost om die online klant uw winkel in te jagen. Meteen daarna vertellen de Provinciewinnaars in de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing waarom zij zo hoog hebben gescoord in de consumentenstemming. Wat is hun onderscheidend vermogen? U krijgt vast nog goede ideeën aangereikt van uw collega’s op het podium. Als klapper op de vuurpijl wordt de overall winnaar uitgeroepen. Daarna is er nog ruimschoots gelegenheid om na te praten over de dag met een hapje en drankje erbij. Graag zien we u aanstaande maandag op ons congres!

Datum en locatie: maandag 3 april in Burgers’ Zoo bij Arnhem (bij uw entreebewijs is gratis parkeren inbegrepen). Ontvangst en registratie 9:30-10:00 uur.

Inschrijven congres

Voor aanmelden, surf naar www.tweewielerretailtrends.nl

en www.tweewielerretailtrends.nl/inschrijven

Sponsors Tweewieler Retail Trends congres

Hoofdsponsor:

Sponsors:

Reageer op dit artikel