nieuws

Medewerkers Gazelle aan de slag bij dealers

Home 1783

Medewerkers Gazelle aan de slag bij dealers
Er gaan circa veertig medewerkers met uiteenlopende expertise de straat op. Foto Gazelle

Gazelle-dealers krijgen aanstaande vrijdag (17 februari) hulp in de winkel. Veertig medewerkers van Gazelle trekken het land in en lopen een dag mee bij dealers in de buurt van hun woonplaats. Op deze manier wil de fabrikant beter te weten komen hoe het reilt en zeilt bij dealers en ervaren wat er onder fietsers leeft.

Er gaan circa veertig medewerkers met uiteenlopende expertise de straat op. Marketeers ondervinden bijvoorbeeld hoe campagnes op de winkelvloer opgepakt worden en hoe het publiek deze ontvangt, productmanagers ervaren welke behoeftes fietsers voornamelijk hebben en financieel medewerkers kijken mee of zaken intern slimmer opgepakt kunnen worden. Gazelle trakteert de ondernemers en medewerkers in de deelnemende fietsenzaken op taart.

Handen uit de mouwen

“Al onze antennes gaan komende vrijdag uit. We willen geluiden opvangen van klanten, ondernemers en medewerkers. Kunnen er dingen beter? Keert die ene vraag steeds terug? Met de feedback zijn we in staat onze producten en diensten nog beter maken. Bovendien steken we de handen uit de mouwen. Onze mensen helpen bijvoorbeeld mee met de verkoop en geven tips aan ondernemers en fietsers”, zegt woordvoerder Ferdi Ertekin van Gazelle.

 

Reageer op dit artikel