nieuws

Kickbike step Pink Ribbon

Fietsen 1075

Kickbike step Pink Ribbon
Deze Kickbike is in een gelimiteerde oplage leverbaar en geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf een jaar of tien. Foto Steptrading

Steptrading uit Hengelo komt met een unieke Pink Ribbon limited edition van de Kickbike Sport G4. Deze volwassen step is al tien jaar geliefd bij sportieve steppers die een alternatief zoeken voor fietsen of wandelen. Steptrading doneert van elke verkochte step tien procent naar Pink Ribbon Nederland.

“Voor ons komt met deze speciale editie gezond, sportief leven en maatschappelijke betrokkenheid samen”, aldus Steptrading. De framekleur is vanzelfsprekend pink (cool magenta) en de vork en onderdelen zijn matzwart. Het lintje van Pink Ribbon is subtiel aanwezig op het frame.

Gelimiteerde oplage

“Van de verkoopprijs van 379 euro doneren wij zelf direct tien procent, dus 37,90 euro, naar de Stichting Pink Ribbon Nederland. Zij bekostigen al jaren diverse onderzoeken naar borstkankeronderzoek.” Deze Kickbike is in een gelimiteerde oplage leverbaar en geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf een jaar of tien. De verkoopadviesprijs is € 379,-.


Reageer op dit artikel