nieuws

Dutch ID lanceert speed e-bike

Fietsen

Dutch ID lanceert speed e-bike
Het aandrijfsysteem van de nieuwe high speed is de Bosch Performance Speed in combinatie met de traploos verstelbare N380 versnellingsnaaf van NuVinci. Foto Dutch ID

Dutch ID brengt een nieuwe, sportieve speed e-bike op de markt, de Dutch ID Urban HS N380. Dit snelle en lichte model wordt standaard met kentekenregistratie rijklaar afgeleverd aan Dutch ID-dealers.

Net als alle andere e-bikes van Dutch ID is de Urban HS in Nederland ontwikkeld. De speed e-bike heeft een hoogwaardige afmontage, een compacte sterke middenmotor, heldere LED-verlichting en krachtige, goed doseerbare velgremmen van Magura met remverlichting.DIDE_URBAN_HS_02

Bosch Performance Speed

Het aandrijfsysteem van de nieuwe speed is de Bosch Performance Speed in combinatie met de traploos verstelbare N380 versnellingsnaaf van NuVinci. De laaggeplaatste accu zorgt voor een grote stabiliteit en wordt standaard geleverd met een capaciteit van 400 wattuur, met een actieradius tot 120 km. Voor een grotere actieradius biedt de optionele 500 wattuur accu van Bosch uitkomst. De Urban HS wordt standaard geleverd met het Intuvia LCD-display. Optioneel verkrijgbaar is het Nyon-display van Bosch. Het Nyon-display is een e-bike controller, navigatiesysteem, fitnesstrainer en smartphone tegelijk. Zo kunt u gebeld wordt via het display, muziek afspelen en zien welke berichten u ontvangt op uw mobiele telefoon. De speed e-bike is verkrijgbaar in een uitvoering voor heren (framemaat: 53/58 cm) en dames (framemaat: 48/53 cm). Vanaf deze maand is de fiets verkrijgbaar bij de gespecificeerde Dutch ID-dealers.

Reageer op dit artikel