nieuws

BSP presenteert nieuwe E-Volt e-bikes en Dolly Cargo bakfiets

Fietsen

BSP presenteert nieuwe E-Volt e-bikes en Dolly Cargo bakfiets
De E-Volt Urban heeft een voordrager en is uitgerust met het Shimano Steps systeem. Foto BSP

Tijdens Velofollies 2016 zal BSP hun nieuwe E-Volt elektrische modellen introduceren. De lijn bestaat uit twee modellen: de trendy E-Volt Urban en de E-Volt Monotube met lage instap en geveerde voorvork. Verder komt BSP met een Dolly Cargo bakfiets.

De E-Volt Urban heeft een voordrager en is uitgerust met het Shimano Steps systeem. De E-Volt Urban EC10 heeft een fraai design met in eigen beheer ontworpen vormgeving van de framebuizen en voor- en achterdrager. Door de 47 mm brede banden fietst de EC10 stabiel en comfortabel.

Dolly Cargo bakfiets

Na de succesvolle introductie van de Dolly bakfiets in 2013, zal dit voorjaar de collectie worden uitgebreid met een Cargo transport-editie. Speciaal ontwikkeld samen met zakelijke gebruikers. Het model is leverbaar mét en zonder trapondersteuning en uitgerust met forse 470Wh accu en voorzien van een brede, stabiele standaard.Dolly-Cargo
De lichtgewicht flightcase is gemaakt van PP (polypropyleen) heeft 280 liter inhoud en een laadvermogen van 80 kg. Verder met gasgeveerde, kantelbare klep, dus aan beide zijden te bereiken. Regenbestendig en met ingebouwd, snelwerkend slot. Ruime laadcapaciteit door het een bodemoppervlak van 650 x 535 mm (lxb). Zoals bij alle Dolly Bakfietsen is er keuze uit 6 framekleuren.

Reageer op dit artikel