nieuws

Schindelhauer breidt Nederlands dealernetwerk uit

Fietsen

Schindelhauer breidt Nederlands dealernetwerk uit
Tweewielerwinkel van het Jaar 2013 kester2Wielers is nu ook dealer van Schindelhauer Bikes.

Schindelhauer Bikes heeft er twee nieuwe verkooppunten bij in Nederland. Bikeplanet in Haarlem en de tweewielerwinkel van het jaar 2013: Kester2wielers te Wateringen (ZH) verkopen vanaf nu Schindelhauer Bikes. Het totaal aantal verkooppunten van Schindelhauer Bikes in Nederland en België staat daarmee op vijftien.

Schindelhauer Bikes zijn in Nederland tevens verkrijgbaar bij Kaptein Tweewielers te Amsterdam, THOMAS Fietsen te Bussum, Aon de Stasie te Maastricht, Stipbike te Nijmegen, Cyclenation te Arnhem, Snelle Fiets te Dalfsen, Fietsje en Sir-Pete.com te Groningen.

Schindelhauer Bikes

De stadsfietsen van Schindelhauer Bikes worden getypeerd door een bijzonder hoge kwaliteit, sportiviteit, strakke looks en tijdloze elegantie. “Bikes to conquer urban space” zoals het merk de fietsen zelf omschrijft, want Schindelhauer richt zich op fietsliefhebbers met oog voor detail, wonend en werkend in en om de stad. De modellen zijn leverbaar als fixed gear, single speed en tourfiets met een 8/11 Shimano Alfine of 14 Rohloff versnellingsnaaf. Voor zowel dames als heren. Prijzen variëren van €1.175, – tot €3.350,-

Aesthetic Peddler distributeur

Alleen de beste fietsspeciaalzaken, conceptstores en modewinkels in de Benelux worden geselecteerd voor de merken die door distributeur Aesthetic Peddler worden vertegenwoordigd. Aesthetic Peddler richt zich met haar merken en producten op de urban commuter: De nieuwe, kritische en groeiende groep reizigers in en om de stad. Een groep die kiest voor mooi vormgegeven producten van de hoogste kwaliteit. Het merkenportfolio bestaat uit Gates Carbon Drive Systems, LightSKIN, Ribcap en Schindelhauer Bikes. Daarnaast presenteert Aesthetic Peddler in het najaar van 2013 een eigen productlijn van fietsaccessoires.

Reageer op dit artikel