nieuws

Schindelhauer opstapmiddag bij THOMAS fietsen

Fietsen

Schindelhauer opstapmiddag bij THOMAS fietsen
Bijzonder aan de Schindelhauer Ludwig XVIII is de Bijzonder is de Pinion P1.18 versnellingsbak.

Zaterdagmiddag 20 april 2013 organiseren THOMAS fietsen en Aesthetic Peddler in Bussum voor design- en/of fietsliefhebbers een sportieve middag. De nieuwste fietsen van het exclusieve Berlijnse designmerk Schindelhauer Bikes zijn daar te zien.

Als allereerste in Nederland presenteert THOMAS fietsen de Ludwig XVIII; de nieuwste en meest exclusieve stadsfiets van dit moment. Daarna is het tijd om op de pedalen te trappen. Tijdens een mooie rit door het Gooi kan men verschillende modellen Schindelhauer Bikes uitproberen. De eindbestemming is Nick Vollebregt’s Jazz & Eetcafé in Laren, waar de middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Eigenaren van een Schindelhauer fiets kunnen hun eigen fiets meenemen, voor de overige aanwezigen zijn verschillende modellen Schindelhauer Bikes beschikbaar.

Schindelhauer Ludwig XVIII met Pinion versnelling

Schindelhauer Ludwig XVIII is een stadsfiets van de hoogste kwaliteit, die volledig gecustomized geleverd kan worden. Bijzonder is de Pinion P1.18 versnellingsbak. Achttien versnellingen zorgen voor een versnellingsbereik van maar liefst 636%, terwijl het schakelen gaat met de directheid van een single-speed aandrijving. De fiets weegt iets meer dan 13 kg en is standaard uitgerust met CNC-gefreesde remmen, een klassiek leren Brooks zadel en Gates CenterTrack System.

Programma

  • 12.00 – 14.00 uur

Presentatie nieuwste Schindelhauer Bikes, onderdelen en accessoires bij THOMAS fietsen Huizerweg 26 te Bussum

  • 14.00 – 16.00 uur

Fietsroute door de Gooise natuur. Vertrek om 14.00 uur vanaf THOMAS fietsen

  • 16.00 uur – 18.00 uur

Hapje en een drankje bij Nick Vollebregt’s Jazz & Eetcafé Naarderstraat 40, Laren.

Reageer op dit artikel