nieuws

Vijfhonderd Batavus-dealers naar Spanje

Fietsen

Vijfhonderd Batavus-dealers naar Spanje
De Batavus-dealers verblijven op all inclusive basis in een luxueus viersterrenhotel in Chiclana de la Frontera, aan de Zuid-Spaanse kust.

Op uitnodiging van Batavus gaan ruim vijfhonderd dealers met hun complete gezin mee naar Zuid-Spanje. Deze bijzondere zesdaagse reis, met ruim 1.600 reizigers, vindt plaats in de laatste twee weken van oktober. De eerste groep is 16 oktober afgereisd en de tweede vertrekt zondag.

Commercieel directeur Menno Visser: “Wij geloven in partnerschap als beste basis voor succes op korte en langere termijn. Daarom kozen wij voor deze unieke actie, in het kader van de introductie van het Premium Dealerschap seizoen 2011/2012. Gericht op dealers die investeren in Batavus en goede prestaties neerzetten. Maar we zien deze reis ook als een goede gelegenheid om de banden met én tussen de dealers nog verder te versterken.”

All inclusive viersterrenhotel
De Batavus-dealers verblijven op all inclusive basis in een luxueus viersterrenhotel in Chiclana de la Frontera, aan de Zuid-Spaanse kust. Het hotel heeft alle denkbare faciliteiten voor ieder gezinslid, zoals meerdere zwembaden, een schoonheids- en massagesalon en een kinderclub. Het ligt bovendien aan het strand van Barrosa, dat tot de mooiste van Spanje behoort.

Ook in de directe omgeving is veel te beleven. Er zijn verschillende golfbanen en er kunnen excursies gemaakt worden, bijvoorbeeld naar het schitterende stadje Cádiz, ook wel Klein Havana genoemd, vertrekplaats van Columbus en de locatie waar opnamen werden gemaakt voor de James Bond film ‘Die Another Day’.

Reageer op dit artikel