nieuws

Velo-de-Ville lanceert e-bikes en MTB lijn

Fietsen

Velo-de-Ville lanceert e-bikes en MTB lijn
Velo de Ville EB90

Vandaag en morgen worden in het Belgische Hamme de 2013 collectie voorgesteld van de Velo-de-Ville. Een van de highlights is de volledig nieuwe mountainbike en 29er lijn.

Daarnaast presenteert Velo-de-Ville een serie nieuwe elektrische fietsen met de EB90 en de EB800. Het Duitse bedrijf heeft daarbij gekozen voor specificatie van het bekende Bosch systeem. Verder is de EB90 afgemonteerd met Deore 9 of Nexus 8 en hydraulische Magura remmen.

De EB800 eveneens afgemonteerd met het Bosch systeem maakt gebruik van het nieuwe 400Ah accu waardoor de range met meer dan 25% wordt verhoogd. De EB800 kan ook volledig op wens en op maat van de klant worden samengesteld.

Het dealerevenement van Velo-de-Ville vindt plaats in De Ring 17, B-9220 Hamme.

Reageer op dit artikel