nieuws

Peperdure Eddy Merckx en Trek fietsen gestolen bij ramkraak

Fietsen

Peperdure Eddy Merckx en Trek fietsen gestolen bij ramkraak

In het Belgische Dilbeek zijn in de nacht van zaterdag op zondag bij een ramkraak vier peperdure fietsen gestolen bij fietsenwinkel Freddy Sport. De fietsen vertegenwoordigen een waarde van 17.000 euro. Dit meldt de website nieuwsblad.be.

 

DILBEEK (Be) – In het Belgische Dilbeek zijn in de nacht van zaterdag op zondag bij een ramkraak vier peperdure fietsen gestolen bij fietsenwinkel Freddy Sport. De fietsen vertegenwoordigen een waarde van 17.000 euro.

Dit meldt de website nieuwsblad.be

.

De dieven kwamen de tweewielerzaak binnen door met een steen de glazen deur in te gooien. Drie van de gestolen fietsen zijn van het merk Eddy Merckx, de vierde fiets is van het merk Trek. Van de daders en de vier fietsen ontbreekt elk spoor.

Reageer op dit artikel