nieuws

Beginnen met fietsen met Kawasaki

Fietsen

Beginnen met fietsen met Kawasaki

Net zo stoer als hun motorrijdende vader, rijden de kinderen met hun Kawasaki over de weg. Het enige verschil: het ene werkt op benzine en de ander op spierkracht. Dit seizoen heeft Kawasaki een geheel nieuwe en spectaculaire collectie kinderfietsen.

Net zo stoer als hun motorrijdende vader, rijden de kinderen met hun Kawasaki over de weg. Het enige verschil: het ene werkt op benzine en de ander op spierkracht. Dit seizoen heeft Kawasaki een geheel nieuwe en spectaculaire collectie kinderfietsen.

Voor het zware MTB werk heeft Kawasaki de aluminium MTB fietsen. Ook de BX serie is verder doorontwikkeld met een geheel eigen Kawasaki look. Het topmodel binnen Freestyle is de Flow. Deze is voorzien van een zeer bijzonder frame en wielset. 

Voor de boys die nog moeten leren fietsen heeft Kawasaki een stoer model loopfiets in het programma opgenomen. Met een echte motoruitstraling. Leuk detail: de loopfietsjes hebben allemaal een nummerbord. Kawasaki fietsen zijn verkrijgbaar bij Kruitbosch Cycle Universe. Naast deze nieuwe collectie is de website ook nog eens compleet gerestyled.

Reageer op dit artikel