nieuws

Inklapbare bakfiets en kinderwagen

Fietsen

Inklapbare bakfiets en kinderwagen

Na het succes in Amerika is de multifunctionele fiets, Zigo Leader, nieuw in Nederland te verkrijgen. Deze fiets voor ouders met jonge kinderen is op vier verschillende manier te gebruiken.

Na het succes in Amerika is de multifunctionele fiets, Zigo Leader, nieuw in Nederland te verkrijgen. Deze fiets voor ouders met jonge kinderen is op vier verschillende manier te gebruiken. Als fiets met dubbele kinderzit, als boodschappenkar, als kinderwagen en als gewone fiets.

Vick Hamy, directeur van Zigo Leader Nederland: “Er bestaan al veel fietsen die tegemoetkomen aan de behoefte van ouders in een stadsomgeving. De ene fiets heeft een vaste bak voorop, de andere heeft een losse kar die achter de fiets hangt. De Zigo Leader fiets combineert al deze gewenste functionaliteiten. De fiets beschikt over een volwaardige kinderwagen welke voorop bevestigd is, waardoor je altijd zicht op je kinderen houdt. Uniek is dat de kinderwagen kan worden losgekoppeld. Ideaal voor een bezoek aan het park, het wegbrengen van de kinderen naar de creche of voor gebruik tijdens het boodschappen doen. Een oplossing voor veel ouders die in een stadse omgeving wonen en thuis vaak met ruimtegebrek kampen.’

De nieuwe fiets is op vier manieren in te zetten: als fiets met zitplaats voor twee kinderen, als wandelwagen, als ‘jogging-kar’ voor de ouder die in het park wil joggen en als gewone fiets. De kinderwagen is binnen 30 seconden gemakkelijk van de fiets los te koppelen, terwijl uw kinderen gewoon kunnen blijven zitten. De kinderwagen is tevens inklapbaar. Zo kunnen de fiets en de wagen meegenomen worden in de kofferbak van de auto. Daarnaast is de fiets zowel thuis als onderweg gemakkelijk te parkeren.

“Naast de gebruikers- en opbergmogelijkheden van de fiets, is deze ook praktisch in gebruik bij alledaagse bezigheden. Winkelen is voor ouders met jonge kinderen altijd een strubbeling. De tweepersoons kinderwagen kan gemakkelijk worden losgekoppeld om mee te nemen in de winkelstraat”, aldus Vick Hamy.

Reageer op dit artikel