nieuws

Fiets en Wandelbeurs 2007 groeit door

Fietsen

Fiets en Wandelbeurs 2007 groeit door

AMSTERDAM – De Fiets en Wandelbeurs wordt in 2007 voor derde achtereenvolgende keer in Amsterdam RAI georganiseerd. De komende editie is in omvang met 5.000 m² gegroeid naar een totaaloppervlak van 17.000 m² en vindt plaats in het weekend van 3 4 februari 2007.

AMSTERDAM – De Fiets en Wandelbeurs wordt in 2007 voor derde achtereenvolgende keer in Amsterdam RAI georganiseerd. De komende editie is in omvang met 5.000 m² gegroeid naar een totaaloppervlak van 17.000 m² en vindt plaats in het weekend van 3 4 februari 2007.
“De Fiets en Wandelbeurs is in korte tijd uitgegroeid tot de toonaangevende beurs in Nederland voor de liefhebbers van fietsen en wandelen op vakantie en in de vrije tijd. De afgelopen beurs zag een verdubbeling van het aantal exposanten tot 241. Het aantal betalende bezoekers steeg met maar liefst 60% tot 12.200,” zegt organisator Theo Jorna, die het evenement verder wil vernieuwen met speciale aandacht voor onder andere Gezondheid, Nordic Walking, Oriëntatie en Navigatie en Mountainbike Vakanties. Deze onderwerpen krijgen eigen themapleinen op de beurs. Het Pelgrimspaviljoen wordt flink uitgebreid en de bestaande thema’s (Beneluxplein, Fietsen met kinderen, Fietsers informeren fietsers, Wandelaars informeren wandelaars) zullen niet ontbreken.
De belangstelling voor fiets- en wandelvakanties toont nog altijd een stijgende lijn, weet Jorna. “De Fiets en Wandelbeurs is bij uitstek de gelegenheid waar de behoefte aan informatie wordt kortgesloten en contacten worden gelegd. We rekenen dan ook op wederom een toename van het aantal bezoekers.”

Reageer op dit artikel